HTC One M7 kitkat Malaysia

Finally,HTC got kitkat in Malaysia..the moment that i have waited about 2 3 months..huhu..

image

4.4.2 megah bertakhta

Hehehehe..yeay..im very proud for having One as my phone..HTC promises to give it the updated software on time..not like samsung lah (me also experienced in samsung’s phone..im not haters)..so..my review here:

1.the appearences in white..my favourite colour..look elegents for me..
2.the battery performances have upgraded..tak mencekik battery just like before when 4.3..
3.purple tint still a problem in One..that’s not because the SOFTWARE ..It is because HARDWARE problem..so u can claim your warranty at Times Square..please follow up once u claimed to them.. 🙂
4.The beats sound..more beatss when u use earphone..nice wa cakap lu..hehe

Try lah One..now HTC want to sell HTC ONE M8..wow!!really admire it..

Advertisements

jangan samakan saya dengan mereka..saya masih sedar ape yang saya buat…

hoho..ayat aku sendiri ni..ngape aku ckp gini??pasai..one out of my BFF got hurt feelings with what i was saying to my other friends..please la..im just kidding..im not like other girls that so been irritated in my heart and eyes..i know what im doing and aku sendiri xde hurt feelings ngn korang mehh…

step untuk bawak bobo ke rumah

hoho..nth ape punye angin..maybe sebab bosan kot..sampai aku nak bawak kucing jantan aku bernama bobo kat uma sewa aku ni..tapi byk gak bende kena pkirkn..kat mne aku nk campak bobo kat uma ni..litterbox die..tmpt tido die..hmm..mcm2..pas mintak pendapat budak uma..hurm ok la..bela dalam uma..grill pasang jaring  so barang yg perlu ada:
1.jaring
2.litterbox
3.pasir
4.scoop
5.makanan
6.bekas minum makan
7.bobo

hoho..maybe pas keje la aku siasat semua barang ni..cadang ahad. tapi my sis soh balek bikin kueh lak #dush maklum lak nak raya kan..